AL VOSTRE CENTRE (3 a 5 anys)

Teatre, literatura i música s'uneixen aquí per apropar els més petits al món musical i a la nostra cultura, d'una forma atractiva i divertida.

 

El fil conductor d'aquesta activitat és la narració i escenificació del text basat en la rondalla mallorquina de Mn. Antoni Mª Alcover, En Joan des Fabiolet, que es va combinant simultàniament amb la música (cançons populars de les Illes Balears). La música, és interpretada pels diferents instruments que conformen la família del clarinet, fent una relació entre cada un dels clarinets i els personantges de la rondalla, aconseguint d'aquesta forma, una simbiosi perfecta entre música descriptiva i text.

 

La relació dels clarinets amb els personatges queda establerta de la següent manera:

- Clarinet en Mib ....................... El Fabiolet

- Clarinet en Sib ....................... En Joan

- Clarinet Alt en Mib .................. La Jaieta

- Clarinet Baix en Sib ................ El Rei

 

A partir d'aquí cada personatge de la rondalla és el pretext per descobrir conceptes com: Fort/fluix, crecendo, so agut-greu, escala ascendent i descendent, contrast entre ràpid i lent, el clarinet com a instrument melòdic.

Els nins/es seran motivats per participar activament en alguns moments del conte, participant activament a l'acció dramàtica i cantant.

 

Durada: 45 minuts.

Màxim: 75 alumnes per funció.

 

Preu: Una funció 300 €

         Dues funcions 450 € (sempre que es facin el mateix dia. Màxim dues funcions per dia).

         (si es paga amb taló hi ha un increment de 5 €)

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Arsis Produccions Musicals